KISAH JENAMA KAMI

Sebagai wanita, kami memahami keperluan untuk kelihatan baik. Kajian menunjukkan bahawa ketrampilan yang baik boleh membantu anda mencapai kecemerlangan di tempat kerja anda, dan kami menghargai rangsangan keyakinan ia berikan. Tetapi adakah anda tahu apa yang ada dalam kosmetik anda? Mengapa anda perlu mengambil berat? Biar kami beritahu anda mengapa.

Apabila salah seorang daripada pengasas kami, Jauriah A.Ghani didiagnosis dengan kanser, kami sedar bahawa kami bukan sahaja di pasaran untuk menjual produk, tetapi mempunyai tanggungjawab untuk mendidik dan memberikan pelanggan pilihan untuk mereka alami gaya hidup lebih sihat, tanpa mengorbankan keperluan untuk kelihatan baik. Sebagai sebahagian daripada tanggungjawab sosial kami, kami juga mahu meningkatkan kesedaran tentang kanser.

Kami juga memahami kehendak anda dalam mencari kebijaksanaan dalam perkara yang lama dalam bentuk yang mudah. Produk kami dihasilkan di kilang yang disahkan GMP (Good Manufacturing Practice), yang bermaksud bahawa produk kami dihasilkan untuk standard yang konsisten dan berkualiti tanpa menjejaskan bahan-bahan semula jadi dalam produk kami.

Jadi, masa depan anda mahu memilih semula jadi penjagaan kulit-pilih NUZ Natural Beauty!

PRODUK ORGANIK KAMI

NUZ Melissa – Peringkat Ulat Beluncas

Permulaan transformasi yang luar biasa adalah seperti ulat menetas dari telur rama-rama sebelum bertukar menjadi kepompong.

 

NUZ Alexandra – Peringkat Kepompong

Kepompong adalah di mana ulat sedang menghadapi gelombang perubahan yang luar biasa. Ia menyediakan penyamaran dan perlindungan tambahan kepada rama-rama dari ancaman.

 

NUZ Sylphina – Rama-rama

Sebuah kehidupan baru telah bermula, Rama-rama muncul dari kepompong dan memulakab kitaran hidup baru, mengembangkan sayapnya dan bersedia untuk terbang.

OUR LOCATION